In deze Corona tijd is het correct functioneren van televisie en internet nog belangrijker dan ooit. Ik hoorde dan ook in mijn directe omgeving dat hier toch veel mensen problemen met hebben, gecombineerd met een bepaalde schrik van nieuwe technologie.

Ik kijk er vooral naar uit om de ruime regio Nieuw-Namen/Kieldrecht/Verrebroek/Meerdonk te helpen met alle problemen rond televisie, radio, slimme verlichting, wifi en alles wat met multimedia te maken heeft.

Ook als U uw huidige oplossing wil modernizeren of maximaliseren, bent U aan het juiste adres bij mij!

Spijtig genoeg heb ik de opstart van mijn activiteiten even moeten uitstellen door een klein ongeluk, maar ik sta vanaf eind 2020 helemaal klaar voor U!

Gunter Jacobs – JAConnecT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *